2012 ebber ut, her kommer årets siste oppsamling av gullkorn fra illustrasjonsfotografifronten.

Dette illfo-et er fra 2010, men er fortsatt aktuelt. Siden 2007 (!) har politiet planlagt helikopterbase, men Anders Røberg-Larsen (Ap) er skeptisk til helikopterstøy i Groruddalen. Not in my backyard! “Her er jo helikopteret på vei til å kræsje. Ikke rart han er
skeptisk…”, påpeker min tipser Christian Haksø. Det mest kuriøse er kanskje at helikopterbasen fortsatt ikke er etablert, og fortsatt ligger på tegnebordet. Jævla bra!

“Det er hull i Internet Explorer”, advarer Computerworld, og som kompetente fagfolk foreslår de å beskytte seg mot dette ved å sette en plasterlapp på tastaturet. Idiotsikker løsning.

“Mange av dagens eldre har en aktiv alderdom”, melder Avisen Agder. De fleste bruker fritida på å gå skjult bak en paraply i øsende regnvær. Det viktigste er å holde seg i aktivitet!

Dagbladet melder (igjen) at størrelsen har noe å si. Kulturavisa foreslår dessuten at man alltid bør ha et forstørrelsesglass for hånden sånn i tilfelle. Alt om størrelsen finner du på dbtv. Jævla bra.

Til slutt kommer bildet av en hest som er borte. Helt usedvanlig genialt, Hamar arbeiderblad! (Takk til Christian Bjørndalen for tips)

I siste utgave av fagbladet Kommunikasjon kårer jeg for øvrig årets illfo 2012. Det kan du lese mer om på blogg.tekstogtanke.net. Jeg ser fram til et fruktbart illfo-år i 2013, og gleder meg til innboksen fylles av gode illfo-tips også i året som kommer. Godt nytt år!